خواص گل محمدی

 

چای گل محمدی

   گل سرخ مصارف مختلفي دارد. از اين گل معطر، در تركيبات ادويه، تهيه گلاب و شربت ومربا استفاده مي كنند.

    «ابن سينا» درباره ارزش دارويي مرباي گل سرخ، در درمان بيماري سل و نتايج مفيد آن سخن گفته است. گياه شناسان معروفي همچون «جالينوس»، ديوسكوريد» و «پلين» براي اين گياه ارزش طبي فراواني قائل بوده اند و از جمله به خواص گلاب اشاره كرده و تأثير آن را در درمان ناراحتي هاي گوش، دستگاه گوارشي، عوارض پوستي و استخواني نيكو دانسته و غرغره آن را براي زخم هاي دهان و لثه و تورم لوزه ها مفيد دانسته اند. علاوه بر آن از گل سرخ به عنوان داروي ضد تهوع و قابض نام برده اند  جالب است كه بدانيد گل سرخ در عين قابض بودن (ضد اسهال)، خاصيت مسهلي و نرم كنندگي نيز دارد.    اين گياه برطرف كننده نفخ معده و به طور كلي بادها و رطوبت است. همچنين تقويت كننده و برطرف كننده ناراحتي هاي ريه، كليه و تپش شديد قلب است.
    طرز تهيه:

    براي تهيه يك نوشيدني آرامبخش و معطر، مقدار يك قاشق غذاخوري پر از برگهاي گل سرخ محمدي را با يك قاشق چاي خوري چاي، از هر نوع آن (سبز، سياه، سفيد) كه مايل باشيد دم كرده و نوش جان كنيد

این صفحه را برای یک دوست بفرستید.

با تشکر ! پيام شما ارسال شد